Tervetuloa

Näkymme on toimia yhdessä eri seurakuntataustoista
tulevien kristittyjen kanssa rakkaudella Oulun parhaaksi. Haluamme kirkastaa Jeesusta
kaupungissamme ja olla siunaukseksi ihmisille toimien Pyhän Hengen johdossa. Perustamme kaiken toimintamme Jumalan Sanaan, Raamattuun, ja korotamme Jeesuksen Kristuksen Herraksemme.

Palvomme, ylistämme, rukoilemme ja etsimme Jumalan kasvoja. Tahdomme nähdä ihmisten löytävän elämän Jeesuksessa sekä parantuvan, vapautuvan ja kasvavan uskossa vaeltaen Pyhän Hengen voimassa.

”Hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään, ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuuli ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa; vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus, josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on. ”Ef. 4:11-16

” Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne.” -Jer. 29:7

Tervetuloa!